Demostració de Pasqua 2018

Error message

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in list_themes() (line 803 of /usr/home/evaristoriera/www/includes/theme.inc).

Demostració de Pasqua 2018

By evaristo riera

Dilluns passat 26 de febrer va tenir lloc a les nostres instal·lacions la demostració de Pasqua 2018.

El dia no va despertar del tot agradable: pluja, núvols, fred, trànsit…i és per això que valorem i agraïm a tots els assistents que ens van voler acompanyar durant tot el matí.

La present edició va ser realitzada per la Thaïs de la “Pastisseria Pallarès”, i amb la col·laboració del nostre comercial Josep.

demostracio packaging per embolicar mones de pasqua

com empaquetar pastissos

La Thaïs va aportar noves idees que, acompanyades de la veterania d'en Josep, van oferir a tots els assistents les novetats per aquest any.

Tots sabem que la Pasqua ve sempre plena de color i alegria, que aquest any combinem amb embolcalls metal·litzats, que estan també de moda a l'actualitat.

demostració packaging per embolicar mones de pasqua papers decoració

com empaquetar pastissos papers packaging llaços cintes ous de pasqua

Durant el matí, ademés d’ensenyar noves formes d’elaborar el vostre aparador, realitzar diferents combinacions i presentar nous productes, es van obrir debats interessants entre tots els presents, que ben segur van servir per oferir nous punts de vista a tots els que van assistir a la cita.

demostració packaging per embolicar mones de pasqua moñas cintes

com empaquetar pastissos pakaging conills de pasqua

Com sempre, no podia faltar un petit desdejuni amb els nostres clients, i poc més tard vam donar per conclosa la demostració.

Volem agrair a tots els participants la seva presència, les seves ganes d'empatitzar uns amb els altres i de dialogar sobre seu "dia a dia" ara que ja estem immersos en la campanya de Pasqua.

Agrair també la Thaïs pel seu temps, la seva dedicació i la seva amabilitat en col·laborar amb nosaltres, ha estat un veritable plaer.

Ara, només ens queda desitjar-vos una feliç campanya a tots i totes, plena d'èxits, i que les vostres mones llueixin més boniques que mai.

Ens veiem a la pròxima demo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evaristo Riera en Barcelona desde 1871

Fabricante de cajas desde 1871, cajas de cartón forradas para bombonería pastelería y todo tipo de packaging o empaquetados para presentación de producto.

Contacto

Carretera del Mig, 62 08907
L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Tel. +34 93 337 37 92
comercial@evaristoriera.com
www.evaristoriera.com

Newsletter

Newsletter

Spanish